Kje smo

Odpiralni čas

Odprti smo od 15. marca do 5. novembra.V kolikor se toplo vreme prične prej, tudi vrtnarijo odpremo pred napisanim datumom, a ne pred 1. marcem. Obvestilo o začetku prodajne sezone bo objavljeno na spletni strani v rubriki aktualno.

Marec, april, maj, junij (do. 20.06):
ponedeljek, sreda, petek; 9.00 – 17.00
sobota; 9.00 – 12.00
torek in četrtek zaprto

Junij (od 21. dalje), julij, avgust:
Zaprto, obisk možen po predhodnem dogovoru.
September, oktober
ponedeljek, sreda, petek; 9.00 – 17.00
sobota; 9.00 – 12.00
torek in četrtek zaprto

Po predhodni najavi se je za obisk vrtnarije možno dogovoriti tudi izven zgoraj zapisanih terminov.

Navodila za pot

Vrtnarija se nahaja ob nakupovalno industrijski coni Rudnik nasproti nakupovalnega centra Mercator Supernova gledano v smeri proti centru mesta.

S krožišča pred Supernovo zapeljete na Jurčkovo cesto v smeri centra in na prvem izvozu na desni tik za avtobusno postajo zavijete ostro desno, se peljete nazaj v smeri proti Supernovi in na koncu zavijete levo.

Avtocesto oz. Južno ljubljansko obvoznico A1 zapustite na izvozu Ljubljana-Rudnik, zavijete v industrijsko cono Rudnik, peljete mimo trgovine Rutar na krožišče pred nakupovalnim centrom Supernova in ga zapustite na tretjem izvozu, ki vas pripelje na Jurčkovo cesto. Za nadaljnja navodila glejte odstavek zgoraj.

Z Dolenjske ceste s križišča, kjer stoji trgovina Hofer, zavijete po ulici Knezov štradon v industrijsko cono Rudnik, mimo nakupovalnega centra Supernova na vaši levi se peljete v krožišče in ga zapustite na prvem izvozu, ki vas pripelje na Jurčkovo cesto. Za nadaljnja navodila glejte prvi odstavek.